Fest & högtid

På Sävargården dukar vi upp till fest och omfamnar högtider året om. Middagar, bröllop, disputationer, julbord – årstiden och syftet bjuder på härlig stämning i herrgårdens matsalar, kabinett och festvåning. Fru Sigrid Holmströms kärlek till de Nordiska råvarorna, kvalitetstänk och det personliga värdskapet sätter tonen.

Fira hos oss

Festlokal

Letar du efter festlokal? 

I nästan ett sekel har människor samlats för att äta, fira och dansa på Sävargården. Och vi hoppas att traditionen ska fortsätta i många år till. Vår festvåning, matsalar och kabinett är noggrant förberedda för att skapa den perfekta stämningen för er fest. Vi välkomnar sällskap från 50 till 150 personer. Kontakta oss för mer information och för bokning av festlokal här.

 

 

Bröllopslokal

Letar du efter en bröllopslokal? 

Närheten till både den vackra naturen och stadens puls är vad som gör Sävargården till det optimala valet för ditt drömbröllop. Våra förtrollande lokaler utgör en unik och minnesvärd kuliss för er kärleksfulla dag.

För att göra din upplevelse ännu mer speciell erbjuder vi exklusiva rabatter på vistelser hos Stora Hotellet och U&Me hotel. Ange bara koden “wedding” när du bokar. 

För fler detaljer kring priser och ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är här för att skräddarsy varje detalj för att passa just er. 

 

Skicka gärna en bokningsförfråga här

Vi ser fram emot att vara en del av er magiska dag! 

Klicka här för att se vilka lokaler vi kan erbjuda.

Bröllop

Närheten till naturen och stan samt möjligheten att sy i hop en minnesvärd fest i våra härliga lokaler gör att Sävargården är ett utmärkt val för bröllop.

Vi kan också erbjuda rabatt på Stora Hotellet och U&Me Hotel, var vänlig uppge koden: wedding

Hör gärna av er till oss om priser och annan info!

Skicka gärna din bokningsförfrågan till bokning@savargarden.se