Vi erbjuder

Här kan du ta del av vad vi erbjuder.

Se våra erbjudanden

Möten & Konferens

Konferera stadsnära i en unik miljö – hos Sävargården finns två matsalar och tre kabinett samt vår festvåning för upp till 100 personer.

Vi erbjuder konferenser för 40 – 100 personer.

Hur många är ni? Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Matlagningsevent

Gör något trevligt tillsammans – boka ett matlagningsevent med gemensam middag på Sävargården under ledning av köksmästare Per Boman. Matlagning och gemensam middag (ca 4 tim) – ett perfekt avslut på dagen för ledningsgruppen, en minnesvärd upplevelse för jubilaren, blivande bruden/brudgummen, kollegan, vännerna. Antal deltagare 8-20 personer.

Bokningsförfrågning

Catering

Vi erbjuder catering för såväl mindre som stora sällskap och ofta utifrån specifika önskemål. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig hela vägen från jubilarer, bröllop, företagsevent och enklare mingel. Hör av er för mer information och offert.

Kontakta oss för inspiration & förslag

Julbord

Årligen dukar vi upp vårt dignande julbord i klassisk herrgårdsmiljö – lokala högkvalitativa råvaror och köksmästare Per Bomans omsorgsfulla tillagning. Vi erbjuder sittningar såväl till lunch som middag. Tips! Julmiddag kan även beställas hem till privatpersoner och till företagsevent.

Bokningen öppnar 1 sep 2020.

Vi har plats för sällskap upp till 120 personer i vår matsal på övervåningen och i matsalarna samt kabinetten på entréplan finns ytterligare 100 platser.

 

 

Mer information