Vi erbjuder

Här kan du ta del av vad vi erbjuder.

Se våra erbjudanden

Möten & Konferens

Konferera stadsnära i en unik miljö – hos Sävargården finns två matsalar och tre kabinett samt vår festvåning för upp till 100 personer.

Vi erbjuder konferenser för 30 – 100 personer.

Hur många är ni? Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Matlagningsevent

Gör något trevligt tillsammans – boka ett matlagningsevent med gemensam middag på Sävargården under ledning av köksmästare Per Boman. Matlagning och gemensam middag (ca 4 tim) – ett perfekt avslut på dagen för ledningsgruppen, en minnesvärd upplevelse för jubilaren, blivande bruden/brudgummen, kollegan, vännerna. Max antal deltagare 20 personer.

Bokningsförfrågning

Catering

Vi erbjuder catering för såväl mindre som stora sällskap och ofta utifrån specifika önskemål. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig hela vägen från jubilarer, bröllop, företagsevent till finstämda minnestunder och enklare mingel. Fullservice på plats eller avhämtning hos oss? Endast dessert/tårtor? Hör av er för mer information och offerter.

Kontakta oss för inspiration & förslag

Julbord

Årligen dukar vi upp vårt dignande julbord i klassisk herrgårdsmiljö – lokala högkvalitativa råvaror och köksmästare Per Bomans omsorgsfulla tillagning. Vi erbjuder sittningar såväl till lunch som middag. Tips! Julmiddag kan även beställas hem till privatpersoner och till företagsevent.

Tisdag – Fredag
Lunch 11.00 – 14.30 (2 sittningar)
Middag 17.00 – 21.00 (2 sittningar)

Lördagar
Middag 15.00 – 21.00

Söndagar
Middag 14.00 – 18.00

Julafton
Öppet 12.00 – 16.00 (1 sittning)

Pris/person
Lunch 475 kr
Middag 575 kr
Julafton 750 kr
Barn 7 – 11 år 195 kr
Barn 0-6 år Gratis

Vi har plats för sällskap upp till 120 personer i vår matsal på övervåningen och i matsalarna samt kabinetten på entréplan finns ytterligare 100 platser.
Är ni fler än 8 personer i sällskapet, kontakta oss på

bokning@savargarden.se

 

 

Mer information